Nasza firma Zakłady Mięsne Nowy Żmigród działa od 1990 roku. Założona przez lokalnych rolników, hodowców trzody chlewnej i bydła. Miejsce, w którym działamy, nasze położenie w otulinie Magurskiego Parku Narodowego oraz niedalekie sąsiedztwo Bieszczad czyni naszą działalność wyjątkową. Dzisiaj działamy w oparciu o współpracę z zaufanymi lokalnymi hodowcami, którzy przywiązują najwyższą wagę do dobrostanu zwierząt oraz ich naturalnego karmienia najlepszymi paszami pozyskanymi z dziewiczych bieszczadzkich łąk.

Chcemy dostarczać tylko to co najlepsze, naszą misją jest dostarczanie świeżego mięsa najwyższej jakości.

Doświadczenie zdobyte przez lata pracy wykorzystujemy w całym procesie produkcyjnym.

 

Jesteśmy jedynymi w tym rejonie producentami, a zarazem pasjonatami sezonowania wołowiny na sucho co widać po jakości naszych produktów.

Nie chcemy godzić się na ustępstwa, wierzymy, że dobre produkty są główną składową sukcesu, dlatego poprzeczkę ustawiliśmy wysoko. Dbamy o jakość, bo jakość produktów to przyjemność gotowania i smak spożywanych posiłków.

Naszą największą pasją są steki, dlatego całą wiedzę, pasję, zaangażowanie i poszukiwania kulinarne kierujemy w tę właśnie stronę. Sezonujemy naszą wołowinę tak, aby wydobyć głębię smaku i idealną strukturę mięsa, z którego powstają najlepsze steki pod słońcem. Za każdym razem idealne.

 

Zatem witamy w naszym świecie, zasługujesz na najlepsze!