Zapraszamy na warsztaty stekowe z szefem kuchni Pawłem Kibartem.
Co na warsztatach?
🥩🥓🍖🥙 Przygotujesz cztery dania ze stekami, oczywiście z pomocą szefa kuchni.
A będą to:
- Sałatka César ze stekiem z Rostbefu
- Stek Ribeye po filadelfijsku
- T-bone stek z mac&cheese z truflą
- Stek Tomahawk z zielonymi szparagami i masłem czosnkowym
🍷 W trakcie warsztatów dla każdego dorosłego lampka wykwintnego wina.
Termin warsztatów: Do uzgodnienia
Czas trwania: 4 godziny
Cena: Do uzgodnienia w zależności od wielkości grupy
Miejsce, w którym odbywają się warsztaty:
Kraków lub Rzeszów
Warsztaty poprowadzi Paweł Kibart – trener kulinarny z prawie 30-letnim doświadczeniem pracy w kuchni, w tym prawie 20-letnim jako szef kuchni. Pracował między innymi w warszawskim hotelu Bristol czy Sinnet Club. Prowadził także własną restaurację. Brał udział w II edycji Top Chef. Otwierał restauracje w irackim Kurdystanie, gotował także na Syberii, w Macedoni, Hiszpani, Portugalii i Włoszech. Z wielką przyjemnością podzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem.
👝 Prosimy o zabranie ze sobą pudełek, w które będzie można zabrać ze sobą to, co nie zostanie skonsumowane na warsztatach.
❗ Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania warsztatów w sytuacji jeśli nie zbierze się wymagana minimalna grupa uczestników.
📞 Szczegółowe informacje o warsztacie pod numerem: 504 272 612.