Zapraszamy na warsztaty stekowe z szefem kuchni Pawłem Kibartem.

Co na warsztatach?
🥩🥓🍖🥙 Przygotujesz cztery dania ze stekami, oczywiście z pomocą szefa kuchni.
A będą to:

  • Sałatka César ze stekiem z Rostbefu
  • Stek Ribeye po filadelfijsku
  • T-bone stek z mac&cheese z truflą
  • Stek Tomahawk z zielonymi szparagami i masłem czosnkowym

🍷 W trakcie warsztatów dla każdego dorosłego lampka wykwintnego wina.


Termin warsztatów:
5 września (wtorek) 2023

Czas trwania: 17.30 – 21.00

Cena: promocyjna cena 460 zł zamiast regularnej 600 zł

Miejsce, w którym odbywają się warsztaty:
Żabiniec 38, 31-215 Kraków
Jak dojechać?
https://warsztaty-kulinarne-krakow.pl/kontakt/


Warsztaty poprowadzi Paweł Kibart – trener kulinarny z prawie 30-letnim doświadczeniem pracy w kuchni, w tym prawie 20-letnim jako szef kuchni. Pracował między innymi w warszawskim hotelu Bristol czy Sinnet Club. Prowadził także własną restaurację. Brał udział w II edycji Top Chef. Otwierał restauracje w irackim Kurdystanie, gotował także na Syberii, w Macedoni, Hiszpani, Portugalii i Włoszech. Z wielką przyjemnością podzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. 

 

👝 Prosimy o zabranie ze sobą pudełek, w które będzie można zabrać ze sobą to, co nie zostanie skonsumowane na warsztatach.

❗ Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania warsztatów w sytuacji jeśli nie zbierze się wymagana minimalna grupa uczestników.

📞 Szczegółowe informacje o warsztacie pod numerem: 504 272 612.

 

 

Jak wziąć udział w warsztacie?
  1. Wyślij zgłoszenie poprzez formularz podając wszystkie dane.
  2. Oczekuj od nas potwierdzenia zgłoszenia oraz danych do przelewu.