Do głównych obowiązków będzie rozbiór mięsa wieprzowego oraz wołowego, przeprowadzanie rozbioru i klasyfikacji mięsa, wykonywanie czynności rozbioru półtusz i ćwierćtusz na części zasadnicze oraz utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy.
Od kandydatów oczekujemy:
- gotowości do podjęcia zatrudnienia
- gotowości do pracy w chłodni
- doświadczenia w rozbiorze mięsa
- sprawności fizycznej
- aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Mile widziana umiejętność pracy piłą przy rozbiorze półtusz.
Oferujemy:
- umowę o pracę
- pełne wyposażenie do pracy
- gwarancja zatrudnienia na dłużej
- terminowe wynagrodzenie
- atrakcyjny system wynagrodzenia akordowy
- możliwość objęcia ochroną w ramach ubezpieczenia grupowego
- możliwość rozwoju zawodowego poprzez poznanie nowych metod rozbioru bądź awans na kierownika rozbioru
- możliwość zakwaterowania w nowo przygotowanych pokojach dla pracowników
Czego możesz się spodziewać?
- zakładu z tradycją, który stawia na nowoczesne standardy
- pracy w rytm muzyki w towarzystwie doświadczonego zespołu
- docenienia chęci wkładu w rozwój firmy
- możliwości uczestniczenia w rozwoju firmy
Miejsce pracy: Nowy Żmigród
Kim jesteśmy?
Zakłady mięsne Nowy Żmigród działają od 1990 roku. Zajmujemy się międzynarodowym oraz krajowym handlem mięsa, a także produkcją wędlin dla własnej sieci sklepów oraz sklepów zewnętrznych. Posiadamy marki handlowe takie jak: Bieszczadzka Manufaktura Wędlin, Na szlaku do Smaku, Bieszczadzkie Steki. Tworzymy nasze marki z pasją do wyrobów mięsnych i chcemy zapewnić klientom najwyższą jakość oraz smak.