Wykrawacz/ rozbieracz mięsa wieprzowego, wołowego

Do głównych obowiązków będzie rozbiór mięsa wieprzowego oraz wołowego, przeprowadzanie rozbioru i klasyfikacji mięsa, wykonywanie czynności rozbioru półtusz i ćwierćtusz na części zasadnicze oraz utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy.

 

Od kandydatów oczekujemy:

  • gotowości do podjęcia zatrudnienia
  • gotowości do pracy w chłodni
  • doświadczenia w rozbiorze mięsa
  • sprawności fizycznej
  • aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych

Mile widziana umiejętność pracy piłą przy rozbiorze półtusz.

 

Oferujemy:

  • umowę o pracę
  • pełne wyposażenie do pracy
  • gwarancja zatrudnienia na dłużej
  • terminowe wynagrodzenie
  • atrakcyjny system wynagrodzenia akordowy
  • możliwość objęcia ochroną w ramach ubezpieczenia grupowego
  • możliwość rozwoju zawodowego poprzez poznanie nowych metod rozbioru bądź awans na kierownika rozbioru
  • możliwość zakwaterowania w nowo przygotowanych pokojach dla pracowników

Czego możesz się spodziewać?

  • zakładu z tradycją, który stawia na nowoczesne standardy
  • pracy w rytm muzyki w towarzystwie doświadczonego zespołu
  • docenienia chęci wkładu w rozwój firmy
  • możliwości uczestniczenia w rozwoju firmy

Miejsce pracy: Nowy Żmigród

 

Kim jesteśmy?
Zakłady mięsne Nowy Żmigród działają od 1990 roku. Zajmujemy się międzynarodowym oraz krajowym handlem mięsa, a także produkcją wędlin dla własnej sieci sklepów oraz sklepów zewnętrznych. Posiadamy marki handlowe takie jak: Bieszczadzka Manufaktura Wędlin, Na szlaku do Smaku, Bieszczadzkie Steki. Tworzymy nasze marki z pasją do wyrobów mięsnych i chcemy zapewnić klientom najwyższą jakość oraz smak.